Cutia Postala

"Draga Gabi!
Tin sa iti multumesc foarte mult de toata organizarea impecabila a taberei de la Lackenhof iulie 2013. Ca si organizator al taberei sunt foarte multumita de conditiile oferite si serviciile ireposabile ale soferilor, hotelierului, ghidei si nu in ultimul rand al profesorilor, care si-au dat silinta sa lucreze cu elevii nostri. Copiii s-au simtit foarte bine, le-a placut la cursuri, la cumparaturi si in celelate activitati organizate. Spectaculoasa a fost urcarea pe munte. Iti multumim din suflet de tot, draga Gabi. "


Multe multumiri, Claudia Toth, Medias 

 

"Faptul pe care-l apreciez cel mai mult la Challenge travel este acela că voi ţineţi mereu cont de ideile, de solicitările noastre şi încercaţi să le rezolvaţi pe toate. Acest lucru este foarte important pentru mine, deoarece îmi pot realiza iniţiativele beneficiind de munca organizatorică primită de la voi.  Cam aşa mi-am închipuit-o, că eu visez ceva şi prin concursul vostru acel vis va prinde viaţă.  Am fost foarte mulţumită de ghizii voştri în fiecare din călătoriile organizate. Sunt profesionişti şi sunt OAMENI.
Faptul că prezentaţi încredere este o virtute de necontestat a societăţii voastre. Eu personal nu m-aş adresa altei societăţi chiar dacă ar prezenta o ofertă mai favorabilă deoarece încrederea este o comoară rară!(În cel mai rău caz aş renunţa la călătorie...) "
Judit Ugron, Brasov

 

"Ai fost deschisă, flexibilă, nu ai ţinut morţiş la traseele oferite în prealabil. Dacă a fost necesar ai modificat conform solicitării noastre de mai multe ori şi traseul şi preţurile. Ştiu că asta a solicitat un efort suplimentar din partea ta. ne-ai servit date foarte precise: tarife intrare muzee, numărul camerelor, paturi, … mereu ştiam la ce să ne aşteptăm.    
Îmi eşti foarte simpatică chiar dacă nu te cunosc personal. Se poate avea încredere în tine, ştii mereu conţinutul precis al ofertei.
Te cunosc ca fiind o personalitate foarte echilibrată, mi-a făcut plăcere să lucrăm împreună. Consider, ca tu nu cunoşti imposibilul. Ne-a făcut o deosebită plăcere faptul că şi pe parcursul călătoriei te interesai pe unde umblăm şi dacă totul este în regulă. Ai fost mereu ca o mamă neliniştită „oare pe unde umblă copilul”?    
Ştiai care este capacitatea de percepţie a elevilor în funcţie de vârstă şi in cunoştinţă de cauză creai programele zilnice.
 Am reuşit de fiecare dată să vizităm toate atracţiile din ofertă.
Îţi mulţumim pentru cele de până acum şi sperăm că în viitorul apropiat vom putea planifica împreună cu tine călătoria la Paris!!! "

Fulop Ana, Sfantu Gheorghe
 

" Îmi place la tine că eşti energică şi dai dovadă de profesionalism!
Mi-a plăcut că ai fost săritoare şi ai căutat rezolvări . 
Cu această aptitudine a ta, mulţi copii au ajuns în locuri minunate, unde îşi doreau să ajungă, dar de altfel nu ar fi avut această posibilitate.
Am apreciat munca ta precisă, deoarece în calitate de conducător de grup am putut dormi liniştită după prima noapte, văzând că toate actele sunt în regulă, copii obosiţi nu trebuie să aştepte prin hoteluri până rezolvă ghidul rezervările de camere (cum de altfel am văzut acest lucru în cazul altor grupuri).   "

Kustan Tunde, Sfantu Gheorghe


 

"Dragă Gabi,Atât eu cât şi elevii mei ne amintim cu multă plăcere de călătoria organizată de tine. A trecut atâta timp, şi nouă ne vin în minte doar amintirile plăcute. Ne-a impresionat gradul de organizare!Am ajuns mereu la timp şi peste tot am primit totul conform ofertei. Pe lângă toate acestea, în centrul atenţiei a stat copilul, ai selectat elevilor un program interesant şi variat. Rolul ghidului este foarte important. Din fericire nu şi-a ieşit din rol. Ne-a părut bine că ai fost şi tu cu noi. Empatia ta şi modul direct cum ai abordat problemele ne-au fascinat.
Planific o excursie cu clasa şi la anul . Cu siguranţă mă voi adresa vouă şi voi promova firma voastra, tuturor colegilor care doresc să participe la o călătorie organizată de o societate demnă de încredere. "

Fenyi Ella, Scoala cu clasele I- VIII Foeni 

 
 

 

 

 

 

Parteneri

Aveti intrebari?

 

0361 413 093

0729 979 111