Jelenlegi hely

Pagina principala | Armonie de nou si vechi in pasi de vals: Austria - Bavaria

Armonie de nou si vechi in pasi de vals: Austria - Bavaria

Tarif: 305,00 €


Ma intereseaza...

 

Ziua 1.  Dimineaţa pornire din România. Ajungând în Austria continuăm drumul pe malul drept a Dunării. Sosim în Krems şi facem o plimbare în centrul istoric.  Drumul spre cazare ne duce prin regiunea Wachau, o zonă plină de cultură şi atmosferă medievală. Seara cazare.

Ziua 2.  Dimineaţa pornim spre Bavaria.  Înainte de masă  excursie la Berchtesgaden (F). Vizităm „cuibul de vultur” - Kehlsteinhaus, care este cunoscut ca locuinţa de protocol a lui Adolf Hitler. Accesul se face cu autocar pe o şosea alpină apoi se urcă 124 de metri cu un ascensor construit pentru Hitler.  ( în cazul  condiţiilor meteo favorabile !). Urmează fortăreaţa oraşului Kufstein (F),  care a servit ca închisoare răzvrătiților de la revoluţia din 1848. După-masă excursie la marea bavareză -  Chiemsee (F),  pe insula lacului se găseşte palatul Herrenchiemsee (F) construit de regele Ludovic al-II-lea, nu a fost niciodată terminat, dar dorit  a fi o replică a Castelului Versailles din Franța. Plecare înapoi spre Salzburg.

Ziua 3.  După micul dejun pornim spre Hohenschwangau unde a copilărit Ludovic al-II-lea şi a supraveghat lucrările de construcţie a castelului Neuschwanstein (F). Vizităm  castelul din poveşti, devenit emblema companiei Disney.  Plecare spre capitala bavareză - München. Vizita oraşului: Karlstor, Vechea Primărie, Fraeunkirche, Columna Fecioarei Maria. Program liber în centrul oraşului. Merită de gustat renumitul Weisse Wurst, este recomandat vizita în Museul BMW şi Olympiapark. Pornire spre cazare.

Ziua 4. Excursie la  - Salzkammergut,  perla turistica a Austriei, lăngă lacul Wolfgangsee. Vizităm orăşelul Hallstatt, care este considerat cel mai pitoresc oraş de pe malul lacului din Austria. Urmeză să vizităm celebra staţiune balneară Bad Ischl, reşedinţa montană a familiei imperiale. O plimbare la Kaiservilla, reşedinţă de vară a lui Sissi şi Franz Josef. Ziua se încheie cu vizita în St. Gilgen şi casa natală  a mamei marelui geniu muzical Mozart (F) ,  urcăm cu funicular în fortăreaţa Hohensalzburg (F), timp liber. Seara  cazare în Salzburg.

Ziua 5. După mic dejun întoarcere spre ţară. Sosire seara tărziu  în funcţie de trafic.  

Tarif : 305 euro / persoana în cameră dublă

3. persoană reducere 10 euro 

Tarif copil:

pănă la 6 ani cu 2 adulţi plăteşte:  205 euro

6 - 12 ani cu 2 adulţi în cameră plăteşte :  285 euro

 

Dată de plecare:

 

 25. - 29. august 2015. 

Tariful include: transport autocar, 4 nopţi de cazare in zona Salzburg, hotel 3* , mic dejun, ghid.

Tariful nu include: intrări cca. 65 - 70  €,  asigurare medicală: 23 RON

Cuibul de vultur : 20€

Kufstein : 10 €

Herrenchiemsee: 15 € 

Hohenschwangau + Neuschwanstein: 25 

Nota :
Tariful a fost calculat pentru grup min. 42 persoane, cu plecari din orasele : Satu Mare, Baia Mare, Oradea , Arad . Asiguram transport cu supliment pentru plecari din alte localitati la cererea profesorilor organizatori. Pentru informatii suplimentare referitoare la transport Va rugam adresati –Va agentiei CHALLENGE TRAVEL.
Eevaluati excursia: 
Inca nu s-a evaluat

Mai multe informatii...

Parteneri

Aveti intrebari?

 

0361 413 093

0729 979 111