India , Triunghiul de aur cu sejur in Goa 2018

Tarif: 2 040,00 €


Ma intereseaza...

O combinatie unica  de atracții faimoase din lume și experiențe tropicale!

India e unica: poate fi frumoasa si salbatica, intesata de traditii si suprapopulata, murdara si fascinanta, mareata si saraca, toate in acelasi timp...

Te invitam sa descoperi aceasta tara inedita, care iti va asalta simturile cu gusturi, culori, mirosuri si nu numai. Si de ce nu, poate iti vei regasi al 6-lea simt, cel al spiritului.

Iti garantam ca vei avea parte de o experienta unica si de neuitat.

Acest circuit este privat , se realizeaza, cu ghid si sofer doar la dispozitia noastra. In acest mod esti scutit de dezavantajele inerente ale unui grup mare.

25.10.2018 Budapesta – Doha – Delhi zvor cu Quatar Airways 

26.10.2018 Delhi:

Mister, magie, haos . Astazi calatoria ta in spirituala Indie incepe. La sosirea pe aeroport vei fi transferat la Hotel . Vei avea restul timpului la dispozitie pentru a te relaxa. Pranz si cina la hotel.

27.11.2018 Delhi: 

Mic dejun. Astazi descoperim vechiul Delhi. Turul incepe cu vizita la Raj Ghat monument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganta arhitecturala a imparatului Shah Jahan, cel care a construit popularul Taj Mahal, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei. Este punctul principal al musulmanilor din Delhi, cu o capacitate de 20.000 de persoane. Moscheea gazduieste unele dintre cele mai sacre relicve islamice printre care si o copie dupa Coran, veche de sute de ani, gravata in piele de caprioara. Vei face o plimbare cu ricksaw prin Bazarul Chandni Chowk, unul dintre cele mai colorate din New Delhi. Vei trece pe langa Red Fort unde te vei opri pentru a face cateva poze. Spre seara, in drum spre hotel, vei observa unele dintre cele mai reprezentative constructii ale capitalei indiene: India Gate si Casa Viceroy cunoscuta si ca Palatul Presidential. Ambele au fost proiectate de Sir Edwin Landseer Lutyens, poate cel mai mare architect britanic al secolului 20. Seara vei servi cina la hotel.

28.10.2018 Delhi – Agra 

Dupa mic dejun plecam spre Agra. Dupa masa vizitam Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula. Vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale. Cina si cazare in Agra.

29.10.2018 Agra – Taj Mahal– Fatehpur Sikri - Jaipur

Mic dejun. Suntem in orasul care gazduieste una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahalul, pe care il vizitam in cursul diminetii. Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1.000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea. Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii. Impresioneaza prin armonia dimensiunilor si a spatiului folosit, combinand arta indiana si persana. Ne continuam drumul spre Fatehpur Sikri, locul unde cel mai mare mogul din istoria Indiei, Akbar, a mutat pentru o lunga perioada capitala. Fost loc administrativ si militar, Fatehpur Sikri este astazi un loc de pelerinaj pentru credinciosii din toate religiile lumii. Aici poti vedea în fiecare zi sute dacă nu mii de pelerini hindusi, buddhisti, musulmani, jainisti, sikh si crestini. Cazare, cina in Jaipur.

30.10.2018 Jaipur - Amber – Jaipur:

Astazi, dupa micul dejun vei face un tur de o zi in Jaipur. Vei face o oprire la Palatul VanturilorHawa Mahal. Fatada acestuia simbolizeaza coroana zeitei Krishna si permitea doamnelor din familia regala sa observe viata de zi cu zi a Jaipurului, fara ca acestea sa fie vizibile. Vei continua cu Fortul Amber la care vei ajunge calare pe elefant. Fortul este divizat in patru sectoare, fiecare cu intrare separata. Dupa aceea vei continua cu Muzeul Palatului, ce adaposteste una dintre cele mai mari colectii de arta regala rajasthani din India. Turul se incheie cu Observatorul, Jantar Mantar. Acesta este format din 14 instrumente de masurare a timpului, prezicere a eclipselor, recunoasterea astrelor si multe altele construite doar din piatra. Spre seara vei face o plimbare prin bazarurile locale, apoi vei fi transferat la hotel pentru cina si cazare.

31.10. 2018 Jaipur - Goa:

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Goa . Sosire in Goa la ora 12:30 si transfer la hotel 4*. Timp liber in fosta capitala portugheza a Indiei, oras inclus in lista celor mai romantice destinatii din lume. Goa este o destinatie renumita si pentru numeroasele plaje cu nisip fin. Aici se pot admira cele mai
frumoase apusuri de soare. Farmecul orasului insa poate fi cel mai bine savurat cutreierandu-i stradutele pitoresti.

01.11.2018 Goa:

Timp liber pentru plaja. Pensiune completa.

02.11. 2018 Goa :

 Timp liber pentru plaja. Pensiune completa.

03.11.2018 Goa :

 Timp liber pentru plaja. Pensiune completa.

04.11.2018. Checkout in cursul noptii pentru transfer la aeroport. 

05.11. 2018 Sosire in Budapesta la orele pranzului. 

 

Tarif : 2140 euro / persoana

Reducere early booking : - 100 euro cu rezervare pana in 20.12.2017

Avans 400 euro

Plata in rate.

Perioada: 25.10.2018. - 05.11.2018

Tariful include:

- bilet avion Budapesta – Doha – Delhi –  Budapesta , compania Quatar Airways  

- 9 nopti cazare cu pensiune complete hoteluri 4* superior astfel :

- 2 nopti Delhi: 

- 2 nopti Jaipurban: Hotel Masingh Jaipur

- 1 nopti Agra : Masingh Palace Agra

- 4 nopti Goa

- excursiile din program midiautocar 35 persoane cu aer conditionat

- Ghid local in limba engleza

- Ghid vorbitor de limba maghiara din partea agentiei

Tariful nu include :

- Intrari la muzee : 75 euro / persoana

- supliment camera single : 380 euro / persoana

- Taxa viza : 65 euro / persoana

- Bacsis obligatoriu : 50 euro / la fata locului

Conditii de intrare in India :

Pasaport valabil 6 luni de la data returului. Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.

Acte necesare pentru obtinerea vizei electronice de India (nu mai este necesara prezenta la ambasada):

* 1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari - Format imagine: JPEG - Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB - Inaltimea si latimea pozei sa fie egale: • dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime) • dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

* Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc. Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire. - Format: PDF - Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

* Copie dupa cartea de identitate

* Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

* Formularul transmis de agentie completat

* Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei * Telefon de contact (indicat telefonul mobil)
Eevaluati excursia: 
Inca nu s-a evaluat

Mai multe informatii...

Parteneri

Aveti intrebari?

 

0361 413 093

0729 979 111