Sejur Muntenegru, cu excursie Croatia

Tarif: 450,00 €


Ma intereseaza...

Sejur Muntenegru, cu excursie Croatia

 


Ziua 1.  24.08.
Plecare dupa masa din Satu Mare. Traseu continuu, seara sosire la cazare in Serbia zona Belgrad.

 

Ziua 2. 25.08

Dupa mic dejun tranzitam Serbia, apoi Muntenegru pentru a admira peisajele coplesitoare din Canionul Tara, al doilea dupa Marele Canion din Statele Unite. Strabatand apoi capitala Muntenegrului- Podgorica, vom ajunge pentru cazare la   Ulcinj dupa masa.

Ziua 3.: 26.08

Timp liber pentru plaja, baie.

Ziua 4. : 27.08

 Dubrovnik:

Dupa mic dejun excursie de o zi la Dubrovnik. - "Perla Adriaticii”, unde vom admira Biserica Franciscana (care contine o farmacie din sec. XIV),  Palatul Rector din 1441 si zidurile orasului medieval (sec. XI - XVII). Timp liber in Dubrovnik.
 

 

Ziua 5.  28.08

 Timp liber pentru plaja, baie. 

Ziua 6.  29.08

Dupa Mic dejun vizitam  capitala istorica  a Muntenegrului, Cetinje, care este amplasat intr-o depresiune in munţii Lovcen, o rezervatie naturala frumoasa plina de verdeata si vestigii. Vizitam Manastirea Cetinje, cunoscuta si sub denumirea de „ Manastirea Sf. Petru” sau „ Noua Manastire Cetinje”, care reprezinta un adevarat centru spiritual, un reper al iubirii de cultura si cunoastere a poporului muntenegrean. Vizitam apoi Palatul Albastru ,  astazi resedinta Presedintelui din Muntenegru si Muzeul Njegos, cunoscut si sub numele de Biljarda ( Casa Biliardului ). Ne  deplasam apoi  spre Boka Kotorska, care  este considerat ca fiind unul din cele mai frumoase golfuri din lume,  intra in top 10 mondial . Facem un scurt popas in orasul Kotor, cu parfumul sau venetian, declarat Patrimoniu UNESCO, vom vedea  zidurile de aparare ale fostei cetati, alei si strazi impodobite cu multi palmieri si flori de natura mediteraneeana, atat de incantatoare.  Vizitam apoi o alta perla a acestei tari, Budva. Vizitam  atat orasul medieval dar si Budva de astazi. Ne plimbam pe stradutele inguste, pietruite, cu case inghesuite, cu magazine multe si cafenele cochete.


Ziua 7.   30.08

Timp liber pentru plaja, baie.

 

Ziua 8.  31.08

 Intoarcere spre tara:
Dupa mic dejun parasim Muntenegru, tranzitam Serbia. Seara sosire la cazare in Timisoara .


Ziua 9.: 01.09
Dupa mic dejun plecare spre Satu Mare. Sosire in cursul serii. .

Data de plecare:

24.08.2016- 01.09.2016

Tarif :  450 euro / persoana cu demipensiune

Tariful include: transport autocar 3* ,2 nopti cazare tranzit zona Belgrad ( Timisoara ) Hotel 3* cu mic dejun, 6 nopti de cazare hotel 3* cu demipensiune, camere duble  standard , baie proprie cu dus, TV, aer conditionat, seif, balcon, piscina, ghid licentiat, excursiile din program

 

 


.
Eevaluati excursia: 
Inca nu s-a evaluat

Mai multe informatii...

Parteneri

Aveti intrebari?

 

0361 413 093

0729 979 111