The spirit of London 2019

Tarif: 430,00 €


Ma intereseaza...

 

 

Ziua 1.     PORNIM IN EXCURSIE

Pornire din Satu Mare dimineata devreme. Traseu continuu cu scurte opriri. Seara cazare in zona Köln. 

Ziua 2.     PRIN EUROPA...      

Dimineaţa plecare spre – Belgia: Scurtă vizită în Bruxelles: Grande Place, Maneken Pis, Palatul şi Grădina Luxemburg - Franţa. Seara cazare .

Ziua 3. 

Dupa mic dejun transfer EUROTUNEL, dupa care vizitam Catedrala Canterbury. Seara cazare pe coasta.

Ziua 4.     INIMA LONDREI, CARTIERUL WESTMINSTER

Vizitarea Londrei  cu însoţitor. Luam un zbor  ( F ) pe London Eye Merlin Entertainment, cea mai mare roată din lume. Pe măsură ce urcați peste Tamisa, veți vedea străzile Londrei, biserici, palate răspăndite mai jos într-o scenă panoramică oferindu-vă o nouă perspectivă a unei metropole.  Într-o zi senină punctele de vedere se poate întinde pănă la 25 mile spre Castelul Windsor. Puteți experimenta și  un film în 4D axat pe drumul unei fetițe alături de tatăl ei, care vizitează London Eye și se bucură de o priveliște spectaculoasă asupra orașului. Experiența lor este adusă la viată cu imagini vibrante 3D , afișaje spectaculoase de artificii,  ninsoare asupra orasului, imagini aeriene revoluționare ale altor repere iconice și sofisticate, efecte  4D distractive. de unde avem o panoramă deosebită asupra capitalei. După această experiență deosebită vizităm centrul oraşului: Westminster şi împrejurimi, Buckingham Palace,  Parcul St. James, Houses of Parliament, Big Ben, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Downing Street…. Sunteți invitați la  Tower of London (F)  sa-i descoperiți secretele ascunse,  sa vă  minuneți  de splendoarea bijuteriilor coroanei, sa priviți locul în care trei regine au fost decapitate și sa explorați miturile si legendele care fac din vizita la Tower of London un moment important al vacantei la Londra.  Cazare.

 

Ziua 5.     ATMOSFERA  SECOLULUI XV. 

Vizităm cel mai romantic castel din intreaga lume,   Castelul Windsor, ce reprezintă acasă pentru familia regala de 900 ani şi reşedinţa oficială a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Vă puteţi bucura de o vizita în interiorul Castelului Windsor pentru a vedea cele mai magnifice Apartamente de stat, care sunt folosite şi astăzi pentru recepţii regale şi ocazii de stat . Cazare.

Ziua 6.       SHOWBUSINESS & SHOPPING

Plecare spre Londra. Vizită la Muzeul Figurilor de Ceară - Madame Tussauds ( F ) ,  una dintre cele mai mari atracții turistice din Londra. Este atăt de captivantă și interactivă încăt  trebuie să fie în capul listei atunci cănd vizităm Londra. În timp ce va plimbați în jurul Madame Tussauds veți da peste un numar nesfărșit de chipuri celebre, cum ar fi David Beckham, Kylie Minogue, președintele Bush, Tony Blair și mulți alții. De asemenea veți avea ocazia să experimentați "țipatul", în ,,Horror Chambre,, o închisoare de maximă securitate preluată de către detinuți , misiunea lor fiind de a va oferi coșmaruri. Vizită nerecomandată persoanelor sub 12 ani și persoanelor cu o dispoziție nervoasă. De asemenea, se oferă o  experienta - Minunatii Super Eroi  4D , un mix de animatie 4D. După masă   la Greenwich, centrul fusului orar, National Maritime Museum,  Old Royal Observatory sau program liber și shopping  pe Oxford Street. Cazare.

Ziua 7. Dimineata pornire către port. Transfer Eurotunel. Sosind în Franța , vizităm orașul Brugescare iți merge direct la suflet și orașul în care poîi trăi cel puțin două povești: a ciocolatei și a dantelei, ambele considerate cele mai fine din lume. Bruges își păstrează farmecul său medieval de secole – nu e de mirare că este considerat cel mai bine conservat oraș medieval din Belgia Pe lângă farmecul său medieval, orașul beneficiază de faptul că este conectat la mare prin numeroasele sale canale, construite de oamenii de afaceri, canale ce au reprezentat o dovadă a prosperității încă din secolul al XV-lea, atunci când orașul a avut o ascensiune fulminantă. Așadar, odată ajunsi aici, ne vom plimba pe străzile sale înguste, admirând orașul de pe minunatele sale canale și vom fi cuceriți de atmosfera  incântătoare. Seara cazare în Germania.

Ziua 8.     ÎNTOARCERE SPRE ROMÂNIA

Dupa mic dejun întoarcere spre România. Drum continuu. Traseu: Austria – Hegyeshalom – Budapesta -Romania .                       

 

Tarife și Date de plecare:

27.04.2019   :  430 € 

19.04.2019     : 455 €

31.08.2019     : 455 €

 

Tariful include: Transport autocar  din Satu Mare 3*, transfer Eurotunel, 4 nopţi cazare în parcuri mobile home, 7 persoane / casuta, masă pe cont propriu, 2 nopți  cazare tranzit în Germania cu mic dejun, 1 nopate cazare în Franța cu mic dejun, parcări, intrare în Londra,   ghid

Alte cheltuieli :
 

Intrări opţionale: sub 18 ani : cca. 125-145 GBP , adult 175 GBP.

 

Nota :
Tariful a fost calculat pentru grup min. 42 persoane, cu plecari din orasele : Satu Mare, Baia Mare, Oradea , Arad . Asiguram transport cu supliment pentru plecari din alte localitati la cererea profesorilor organizatori. Pentru informatii suplimentare referitoare la transport Va rugam adresati –Va agentiei CHALLENGE TRAVEL.
Eevaluati excursia: 
Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Mai multe informatii...

Parteneri

Aveti intrebari?

 

0361 413 093

0729 979 111