Tabără de limba germană în Austria 2019

Tarif: 425,00 €


Ma intereseaza...

Tabără de limba germană în Austria

 

Va propunem curs de limba germana intr-un cadru deosebit montan – in Austria – regiunea Niederösterreich. Tabara se adreseaza copiilor între 9 – 18 ani. Scopul nostru este , ca invatarea limbii germane pentru elevi sa nu fie numai datorie! In cadrul natural variat, bogat in atractii,  va propunem un program, care intr-adevar dezvolta vocabularul copiilor iar rezolvarea independenta a lectiilor le dezvolta deprinderea de a vorbi. Intrucat rezolvarea lectiilor zilnice se leaga de revelatii concrete, toti isi aduc aminte usor si cu placere de experientele traite.

Locatia cursurilor: Lackenhof se afla la 810 m altitudine intr-o vale adiacenta, la poalele masivului Ötscher.

Cazare: Hotel***  camere triple si quadruple , TV ,  baie proprie cu dus.

Masa: pensiune completa ( bufet suedez )

Cursuri: Dupa evaluare copii sunt impartiti in mai multe grupe. Cursurile se tin zilnic, in structura de  4 x 45 min. sau  3 x 60 min. ( Sambata - duminica – liber ) cu profesor nativ, iar la solicitare  grupul poate sa opteze  si pentru profesorul propriu.

 

Serii in 2019 : duminica - sambata

 

14.07. - 20.07.

27.07. - 02.08.

10.08. - 16.08.

17.08.2018 - 24.08.2019

25.08.2018 - 31.08.2019

 

 

Tarif: 425 euro / persoana


Ziua 1.  Duminică
Plecare în jurul orei 07.00 . Sosire în jurul prănzului în Budapesta. Tur de oraş panoramic: Piaţa Eroilor cu Monumentul Millenium, Bd. Andrássy, Opera de Stat, Biserica Sf. Ştefan, malurile Dunării, după care admirăm Monumentul Gellért, Cetatea Buda cu Biserica Sf. Mátyás şi oprim la Citadela pentru a ne delecta cu superba panoramă care se deschide asupra Budapestei. Sosire în cursul nopţii în Lackenhof. Preluarea camerelor. Seara cină.

Ziua 2. Luni

După mic dejun cursuri de limbă germană (9:00-12:00), după care prânz. După - masă excursie la Gaming şi descoperim lumea minunilor subterane în Peştera Ötscher. Vizită de o oră cu ghid. După vizita peşterii descoperim o altă lume minunată, Cheile Ötschergräben. Este numit şi „Austrian Grand Canion” și oferă peisaje de o frumusețe rară. Seara cină şi cazare.

Ziua 4. Marţi

După micul dejun cursuri de limbă germană (9:00-12:00), după care prânz. Plecăm spre Türnitz unde cei îndrăgostiţi de viteză vor încerca bobul de vară Eibl-Jet. Aici ne vom aproviziona cu o doză de adrenalină necesară zonei alpine la rollercoaster. Se spune că este cel mai abrupt rollercoaster alpin din cele 80 în funcţiune acum în Europa. Are 11 serpentine şi nenumărate curbe şi intersecţii. Plecăm spre Mitterbach, unde timpul va fi a relaxării şi odihnei pe malul lacului  ascuns între munţi - Erlaufsee. Seara cină şi cazare.

Ziua 5. Miercuri

După micul dejun cursuri de limbă germană (9:00-12:00), după care prânz. După prănz, vizită la Mariazell , vizitam cofetaria Pirker cu degustari si posibilitate de a lua parte la procesarea dulciurilor.    Seara cină şi cazare.

Ziua 6. Joi

După micul dejun cursuri de limbă germană (9:00-12:00), după care prânz. După masa excursie la Cascada Wasserlochklamm în Alpii Styrieni. Trecem podul suspendat peste râul Salza, admirăm peisajul de la 21 m altitudine, după care ajungem la cascade. Seara întoarcere la cazare în Lackenhof, cină.

Ziua 7. Vineri

După micul dejun cursuri de limbă germană (9:00-12:00), după care prânz. După masă excursie la Aquaparcul  Ybbstaler Solebad. Timp liber pentru ştrand, baie, distracţii. Seara cină.

Ziua 7. Sămbătă

După micul dejun întoarcere spre ţară. Scurtă oprire şi tur panoramic cu autocarul / pietonal în Viena. Sosire în ţară în funcţie de trafic şi de formalităţile vamale.

Programe de seară:

·         plimbare în centrul oraşului Lackenhof (sosire la cazare până la 22:00, cca. 150 m)

·         bar Ötscher: karaoke 

Tariful include :Transport autocar , 6 nopti de cazare cu pensiune completa , 6 excursii de o jumatate de zi : Ötscher, Ötschergraben , Türnitz , Erlaufsee , MARIAZELL , Cascada Wasserlochklamm , Aquaparc,  15 ore  de limba germana , insotitor de grup.

Tariful nu include : asigurare medicala 35 RON, intrari optionale cca. 55 eur / persoana 

Nota :

Tariful a fost calculat pentru grup min. 42 persoane, cu plecari din orasele : Satu Mare, Baia Mare, Oradea , Arad . Asiguram transport cu supliment pentru plecari din alte localitati la cererea profesorilor organizatori. Pentru informatii suplimentare referitoare la transport Va rugam adresati –Va agentiei CHALLENGE TRAVEL.

 
Eevaluati excursia: 
Átlag: 4.2 (6 szavazat)

Mai multe informatii...

Parteneri

Aveti intrebari?

 

0361 413 093

0729 979 111