Jelenlegi hely

Pagina principala | Tabara internationala de engleza sau germana Makarska, Croatia 2019

Tabara internationala de engleza sau germana Makarska, Croatia 2019

Tarif: 525,00 €


Ma intereseaza...

Tabara internationala  de engleza / germana 6 - 18 ani

„English is a must, german is a plus”

Oferiti-va elevilor / copiilor Dvs. O sansa in plus pentru Europa!

Scopul nostru este , ca elevii sa traiasca experiente noi. Sa petreaca un timp de calitate combinand activitati interesante si educative cu recreerea si atmosfera de vacanta. Sa dobandeasca cunostinte si sa-si dezvolte abilitati noi. Sa convietuiasca impreuna cu alti copii si adulti departe de parinti si sa se descurce singur in diferite situatii. Sa socializeze si isi faca prieteni noi. 

In tabara internationala accentul se pune pe exercitii de gramatica, citire, comunicare verbala si exercitii de pronuntie. Scopul este asigurarea vocabularului si nivelului gramatical necesar unei comunicari eficiente. In cadrul lectiilor sunt incluse sesiuni “Best Practice” pentru exersarea abilitatilor lingvistice, explorarea imprejurimilor si interactiunea cu alte persoane.

In afara orelor de curs , ( zilnic 3 x 60 min ) copiii beneficiaza de un program variat de activitati dupa-amiaza si seara, seri tematice, etc. 6 zile pe saptamana.

Programul de activitati este organizat pe intreaga durata a zilei si se desfasoara sub supravegherea permanenta din partea staff-ului, profesorilor, animatorilor. Asistenta medicala la fata locului.

·         Activitati sportive: plaja si sporturi de plaja, baschet, fotbal, volei, tenis, tenis de masa

·         Activitati creative:  muzica, arte, jocuri de societate

·         Activitati de seara: petrecere de bun-venit, seara de jocuri, discoteca, seara pe plaja

Locatie: Makarska/Croatia

Makarska cuprinde tot ce  putem dori de la o destinatie turistica, cu numeroase facilitati ce satisfac gusturile tuturor, indiferent de sezon, cu incantatoarele strazi pavate ale Dalmatiei, deschiderea sudica, toate combinate cu o generoasa oferta turistica. 
Makaska este asezata intr-un port natural, adapostita de peninsula Osejava si St Peter, in partea de jos a impresionantului munte Biokovo. Desigur natura a fost generoasa, insule retrase, stanci cu forme neregulate, plaje inguste sau imense. Indata ce a-ti remarcat marea azurie, nu trebuie decat sa ridicati privirea peste acoperisurile din Makarska pentru a observa muntele Biokovo, martor al spectaculoasei imbinari de munte si mare.
Orasul este inima Rivierei Makarska, un tarm incantator ce va va surprinde cu natura frumoasa si conservata. Plaje mari sau inguste, paduri de pin, cea mai curata mare, sunt doar o mica parte a valorilor pe care le puteti descoperi vizitand Tucepi, Zaostrog, Baska Voda, Zagora , Brela, locurile favorite ale turistilor. In Makarska le puteti avea pe toate. Recomandam Makarska tuturor vizitatorilor si in special tinerilor si familiilor.

Cazare: Hostel aflat chiar pe plaja,  camere cu  5 - 8 paturi , SAT LCD TV ,aer conditionat,minibar, frigider,  baie proprie cu dus.

Prezentare video aici 

Masa: pensiune completa 

Supliment racoritoare la mese: 1 euro / persoana / masa, snack, pizza, croissant, prajituri, iaurt, 1 euro / persoana, Fructe de sezon: 0,70 euro / persoana

Cursuri: Dupa evaluare copii sunt impartiti in mai multe grupe. Cursurile se tin zilnic, in structura de  4 x 45 min. sau  3 x 60 min. ( Sambata - duminica – liber ) cu profesori nativ.

Interviu staff aici : 


 

Serii in 2019 : la cererea profesorilor organizatori in functie de disponobilitati de cazare

 

Tarif: 525 euro / persoana

+ asigurare medicala cca. 35 RON

Tariful include :Transport autocar , 6 nopti de cazare cu pensiune completa ,  15 ore  de limba germana sau engleza, insotitor de grup.

 

Tariful a fost calculat pentru un grup de 42 de persoane, cu plecare din Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Arad. Pentru plecari din alte orase Va rugam contactati agentia.
Eevaluati excursia: 
Inca nu s-a evaluat

Mai multe informatii...

Parteneri

Aveti intrebari?

 

0361 413 093

0729 979 111